Marbella har något för alla

Marbella har ett brett utbud av mat, aktiviteter, nattliv och strandliv. Avnjut en romantisk middag i Puerto Banús hamn, eller lyxa till det på en Micheline-restaurang längs med strandpromenaden. I Marbellas äldre stadsdelar hittar ni gömda lokala matställen som erbjuder typisk spansk mat som tapas och paella. Är ni på humör för en livligare atmosfär, kan ni bege er till huvudgatan Golden Mile där det vimlar av internationella matställen och caféer. Här finns även mängder av barer och nattklubbar, tillsammans med lugna och charmiga restauranger. Marbella har definitivt något att erbjuda alla smaker och åldrar! 

puerto banus

Hamnen i Puerto Banús

Även om poolhänget vid er nyinköpta bostad är fantastiskt, så är även en dag på stranden! I områdena kring Marbella finns flera olika stränder, och ni kan välja efter humör. Den lekfulla Funny Beach erbjuder roliga aktiviteter och är populärt hos barnfamiljerna, medan festen återfinns på Nikki Beach med sin världsberömda beach club. 

strand

Välj strand efter humör

beACH

När det kommer till kultur, så är torget Plaza de los Naranjos en perfekt startpunkt för en historisk sightseeing. Strosa omkring i de vackra områdena i "gamla stan", och bekanta er med kyrkor och gamla byggnader från 1600-talet. En perfekt eftermiddagsaktivitet när ni har tröttnat på solstolen! 

gamla marbella

Charmiga äldre delarna av Marbella

gamla stan

Marbella är också välkänt för att vara ett paradis för golfentusiaster, där ett brett utbud av några av Europas bästa golfbanor finns för alla spelsugna. 

golf

Det är iallafall ingen tvekan om att hur ni än väljer att spendera er dag, så är Marbella fullspäckat med härliga alternativ! 

Kontaktformulär

Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta ditt drömboende i Marbella

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne

Kontakta mig på valt språk

Prisklass

Meddelande